dilluns, 17 de juny del 2013

GASPATXO / GAZPACHO / GAZPACHO SOUP

Pensàvem que la calor no arribaria, doncs bé, ja la tenim aquí. Ens venen de gust menjars lleugers i frescos, per què no fer avui per dinar un bon gaspatxo, saborós  i gens complicat de fer.
Només necessitem uns bons tomàquets i poca cosa més.
Agafem els tomàquets, els escaldem per treure la pell i els posem al vas de la batedora.
Pelem un cogombre, dos grans d'all , una ceba, un pebrot vermell i un verd .
Tallem un parell de llesques de pa del dia abans i les remullem amb aigua.
Ho afegim tot al tomàquet i ho triturem.
Ho passem pel colador xines i anem afegint aigua fins que quedi de la densitat desitjada.
Posem sal, oli i vinagre al gust i ho deixem refredar fins l'hora de servir, ho podem prendre sol o amb uns crostons de pa, tiretes de pernil, ou ratllat, etc...

INGREDIENTS ( 5 PERSONES )
1kg. tomàquets ben madurs ( si poden ser de pera millor )
1 cogombre
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
1 ceba
2 llesques de pa del dia abans
2 grans d'all
sal, oli, vinagre i aigua.


Pensábamos que el calor no llegaría, pues bien, ya la tenemos aquí. Nos apetecen comidas ligeras y frescas, por qué no hacer hoy para comer un buen gazpacho, sabroso  y nada complicado .
Sólo necesitamos unos buenos tomates y poco más.
Cogemos los tomates, los escaldamos para quitar la piel y los ponemos en el vaso de la batidora.
Pelamos un pepino, dos diente de ajo, una cebolla, un pimiento rojo y uno verde.
Cortamos un par de rebanadas de pan del día anterior y las remojamos con agua.
Lo añadimos todo al  tomate y lo trituramos.
Lo pasamos por el colador chino y vamos añadiendo agua hasta que quede de la densidad deseada.
Ponemos sal, aceite y vinagre al gusto y lo dejamos enfriar hasta la hora de servir, lo podemos tomar solo o con unos picatostes de pan, tiritas de jamón , huevo rallado etc....

INGREDIENTES (5 PERSONAS)
1kg. tomates bien maduros (si pueden ser de pera mejor)
1 pepino
1 pimiento rojo
1 pimiento verde
1 cebolla
2 rebanadas de pan del día anterior
2 dientes de ajo
sal, aceite, vinagre y agua.


We thought the heat would not come, well, we already have here. We like light meals and cool, why not make a good gazpacho for lunch today .
We just need some good tomatoes and little else.
Take tomatoes, scalded to remove the skin and put it in the blender.
Peel  one cucumber, two cloves of garlic, one  onion, one red pepper and one of green.
Cut a couple of slices of bread the day before, and soaked with water.
We add all the tomatoes and crush it.
We pass it through a fine sieve and we add water until it is the desired density.
Put salt, oil and vinegar to taste and let it cool until time to server.
Serve it alone or with croutons, shredded strips of ham, finelly diced vegetables etc....

INGREDIENTS (5 PEOPLE )
1kg. ripe tomatoes
1 cucumber
1 red pepper
1 green pepper
1 onion
2 slices of bread the day before
2 cloves of garlic
salt, oil, vinegar and water.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada