divendres, 12 d’abril del 2013

ESPUMA DE FRESA / ESCUMA DE MADUIXA / STRAWBERRY FOAM

El post de hoy va dedicado a un amigo de mi hija mayor, Jaime al que le gustó la foto que Blanca colgó del postre.
Como ya sabeis me encanta "remenar" en la blogosfera para encontrar cosas nuevas con las que experimentar, este postre lo encontré en uno de mis blgs favoritos www.webosfritos.es, pero yo la he adaptado a nuestro gusto.
De hecho esta receta es ideal para aprovechar esas fresas o fresones que estan algo desmejorados.
Primero haces una gelatina de sabor a fresa con la mitad del agua que indica el fabricante, la reservas en un bol hasta que esté fria.
A continuación lavas las fresas y las trituras junto con el yogurt, lo reservas.
Batir la gelatina con unas varillas eléctricas para que entre aire, debes hacerlo a la máxima velocidad, cuando haya doblado el volumen le añades la fresa batida y bates un minuto más hasta que se integre.
Poner en vasitos o en bols para servir, dejar reposar en el frigorifico durante 1 hora.

INGREDIENTES (5 vasitos )

1 sobre de gelatina de fresa , hacendado.
1 iogurt natural edulcorado
20 fresones ( 200 gr. )

                               -----------------------------------------------------------------


El post d'avui va dedicat a un amic de la meva filla gran, el Jaime al qual li va agradar la foto que la Blanca va penjar de les postres.
Com ja sabeu m'encanta "remenar" a la blogosfera per trobar coses noves amb les que experimentar, aquestes postres el vaig trobar en un dels meus blogs favorits www.webosfritos.es, però jo l'he adaptat al nostre gust.
De fet aquesta recepta és ideal per aprofitar aquestes maduixes o maduixots que estan una mica tocades.
Primer fas una gelatina de sabor a maduixa amb la meitat de l'aigua que indica el fabricant, la reserves en un bol fins que estigui freda.
A continuació rentes les maduixes i les tritures junt amb el iogurt, ho guardes.
Bateu la gelatina amb unes varetes elèctriques perquè entri aire, ho has de fer a la màxima velocitat, quan hagi doblat el volum li afegeixes la maduixa batuda i bats un minut més fins que s'integri.
Posar en gotets o en bols per servir, deixar reposar a la nevera durant 1 hora.

INGREDIENTS (5 gotets)

1 sobre de gelatina de maduixa,  hacendado.
1 iogurt natural edulcorat
20 maduixots (200 gr.)

                                  -------------------------------------------------------------------

Today's post is dedicated to a friend of my oldest daughter, Jaime who liked the photo that hung Blanca dessert.
As you know I love "Remenar" in the blogosphere to find new things with which to experiment, I found this recipe in one of my favorite blogs www.webosfritos.es.
In fact this recipe is ideal for making those  damaged strawberries.
First you make a strawberry flavored jelly with half the water that indicates the manufacturer.
Save up  in a bowl until it is cold.
Then wash strawberries and blend with the yogurt.
Beat jelly with electric rods to air, do it at top speed, doubled in volume when you add strawberry topping and bats a minute until blended.
Put in cups or bowls to serve, let stand in the refrigerator for 1 hour.

INGREDIENTS  (5 cups)

1 packet of strawberry jelly.
One naturally sweetened iogurt
20 strawberries (200 gr.)




                     

1 comentari:

  1. Hola,

    He vist que tens moltes receptes al bloc, i m’agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 28000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.

    Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?

    Quedem a la teva disposició!
    Bernat
    Lestevesreceptes.cat

    ResponElimina