divendres, 31 d’agost del 2012

APFELSTRUDEL

La recepta d'avui son unes postres típiques de la cuina Austríaca i del Sur d'Alemanya, es fa amb pasta de full, compota de poma , panses i pa ratllat.També si poden afegir fruits secs, jo hi he posat nous que tenia a casa.
Primer poseu les panses a macerar en un bol amb un bon raig de conyac. Peleu i talleu les pomes a trocets
petits, les poseu en un cassó amb dues bones cullerades de sucre moré, la mantega i el conyac de la maceració de les panses, un canó de canyella o una cullerada de pols, i una culleradeta de pebre negre, ho coeu a foc mitjà fins que veieu que la poma esta cuita, ho retireu del foc i hi afegiu les panses i les nous.
Agafeu la làmina de pasta de full, l'estireu i hi poseu la barreja de la poma i les panse ( quan estiguin fredes ), ho enrotlleu ( com un braç de gitano ) i ho amb ou , ho poseu al forn ( pre-escalfat ) a 180º durant uns 30 minuts.
Quan ho traieu del forn ho espolvoreu amb sucre glaç i ho serviu acompanyat de nata o gelat de vainilla.
Es pot menjar fred però el típic es menjar-ho tebi i amb el gelat o la nata freds.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada