No pensava que una hortalissa com la carabassa podes donar tant de joc, però des de que he descobert que amb els vegetals es poden fer unes melmelades estupendes, m'atreveixo a fer-ne amb qualsevol.
Avui li ha tocat a la carabassa ( que com que son tant grosses ) donen per moltes coses.
Aquesta recepta es molt senzilla , només necessitem la carabassa, sucre i unes gotes de suc de llimona.
Poseu en una cassola la carabassa tallada a dauets i el sucre, la cullerada de suc de llimona i ho posseu al foc lent durant +- una hora. Al començament ho remeneu fins que el sucre s'hagi diluït, vigileu que no s'enganxi.
Quan sigui acabat podeu posar-ho directament en pots, si voleu una textura mes fina podeu donar-li un cop de minipimer.
Els pots els bulliu en aigua perque quedin ben tancats al buit.
INGREDIENTS( 3 POTS DE 150 GR )
750 gr. de carabassa
750 gr. de sucre ( pot ser sucre moré i si no us agrada massa dolça podeu posar menys sucre)
1 c.c. suc de llimona
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada