dimecres, 9 de novembre del 2011

ORADA AL FORN AMB MIL FULLS DE VERDURETES

Aquesta recepta és molt senzilla i ràpida de fer, crec que la vaig tenir llesta en 15 minuts, per que digueu que per cuinar fa falta temps.
Primer agafeu el peix, el netegeu, el salpebreu  i el poseu en una safata pel forn amb dues cullerades d'oli i mig got d'aigua amb vi blanc, ho poseu al forn a 160º amb escalfor a baix i a dalt. En cinc minuts està fet.
D'altra banda agafeu les verdures que tingueu per la nevera, jo tenia : xampinyons laminats, mig carabassó uns tomàquets i un parell de cebes, talleu la ceba i els xampinyons en trossets petits, el carabassó en quadradets, i els tomàquets en rodanxes de mig centímetre de gruix.
En una paella amb una mica d'oli d'oliva sofregiu la ceba i els xampinyons, quan la ceba sigui transparent hi afegiu el carabassó ho saltegeu uns minuts hi ho reserveu, les rodanxes de tomàquet les passeu per la paella uns minuts per cada banda.
Per muntar el mil fulls poseu una base de tomàquet a sobre una mica de les verdures sofregides i aixi  fins que acabeu les rodanxes d'un tomàquet.
Ho poseu en el plat acompanyant la orada i ja podeu menjar, bon profit!!!

INGREDIENTS ( 5 PERSONES )
5 orades ( si son de ració si no consulteu el peixater )
2 cebes
5 tomàquets
1/2 carabassó
100 gr. de xampinyons laminats
oli, aigua, 1/4 got de vi blanc, sal i pebre.