diumenge, 19 de juny del 2011

CROQUETES DE POLLASTRE CASOLANES

Be ja sabeu que a casa meva els pollastres només han de tenir cuixes, llavors si es compra un pollastre a l'ast les petxugues acaben sent unes maravelloses croquetes.Aqui va la recepta.
Agafeu les petxugues del pollastre, els hi traieu la pell i les piqueu fines.
En una paella poseu un parell de cullerades d'oli i una ceba ben trinxada, potxeu la seba fins que sigui ben transparent, ja sabeu a foc baix i amb una mica d'aigua, quan sigui feta hi afegiu el pollastre, mig got de llet i ho barregeu ben barrejat, hi afegiu dues cullerades de farina, sal i nou moscada i ho seguiu barejant fins que quedi una massa compacta que es separi de la paella.
Ho aboqueu en un plat i ho deixeu refredar. Per que la capa del damunt no es faci crosta, podeu embolicar-ho amb paper film.
Quan sigui freda escampo una mica de farina pel taulell i faig uns rulos amb  la pasta, els tallo a trossets i jatinc les croquetes, després ja sabeu les paseu per ou i farina de galeta i ja son llestes per fregir o congelar.
També podeu fer-les amb dues culleres, agafen la forma deseguida, o poseu la pasta en una mànega pastisera  
i feu uns xurrets de la mida que us vingui be.

INGREDIENTS ( 20 a 30 CROQUETES )


2 petxugues de pollastre ja cuites
1 seba
oli,sal,farina, llet, nou moscada
ou, pa ratllat




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada