dijous, 9 de juny del 2011

CANELONS D'ESPINACS AMB SALSA DE PEBROTS

Direu: dues receptes d'espinacs, o li agraden molt els espinacs, o té complex de Popeye, o s'ha tornat vegetariana, nooooooo era la única verdura que hem quedava al congelador!!!.
Com ja sabeu l'home de casa meva  fa règim , però ja sabeu no barreja hidrats amb proteïnes llavors si vull fer pasta només la puc barrejar amb verdures i com m'aborreixo de fer sempre les verdures a la planxa o bullides avui m'he inventat aquests canelons que només porten espinacs.
Agafeu els espinacs i els descongeleu, els escorreu i els saltegeu en una paella amb unes gotes d'oli, hi afegiu mig got de llet de soja i dues cullerades de farina, ho rectifiqueu de sal i pebre i ho reserveu.
A part prepareu unes lamines per canalons ( jo faig servir les del mercadona que no s'han de bullir, només remullar-les en aigua ben calenta 25 min).
Per la salsa agafeu uns pebrots del piquillo, els saltegeu en una paella amb un parell de grans d'all i ho passeu per la trituradora amb 100 ml. de llet de soja.
Quant tingueu la pasta apunt la farciu amb els espinacs i la col.loqueu en una safata per forn untada amb una mica d'oli , els cobriu amb la salsa dels pebrots, ho empolvoreu amb una mica de pa ratllat i ho gratineu. Ja els podeu servir.

INGREDIENTS ( 16 CANELONS )


200 gr. espinacs congelats
1 caixa de plaques de canelons
150 ml. de llet de soja
300 gr de pebrots del piquillo ( 1 pot, o unes llaunes )
alls, sal, pebre, pa ratllat,



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada