dimarts, 3 de maig del 2011

VARETES DE POLLASTRE

Ja sabeu que a casa les petxugues dels pollastres no son sant de la nostra devoció, però ah! arrebossades són una altra cosa.
Avui les faré en forma de vareta, palet etc..
Agafeu les petxugues les talleu a lo llarg, les saleu i les submergiu en un bol amb llet, les deixeu uns 20/30 minuts.
Les passeu per farina ( si es de blat de moro millor ) i desprens per l'ou i la galeta picada. Les fregiu en oli abundant i ja les podeu menjar.
Jo les acompanyo amb una bona amanida i un cordonet de reducció de vinagre de mòdena. M'encanta.

INGREDIENTS ( 4 PERSONES )


3 o 4 petxugues
100 ml de llet
2 ous
sal, farina, pa ratllat, oli

1 comentari:

  1. súper súper súper bones!!!!
    (el secret és el pas de la llet eh madre?no m'ho havies diiit!!!)

    ResponElimina