dijous, 26 de maig del 2011

LLOMS DE SALMÓ AMB CEBA CARAMELITZADA

Aquesta es una adaptació d'una altra recepta, la original és amb tonyina fresca però jo l'he preparat amb lloms de salmó congelat de... la Sirena, bonissims per cert.
Comenceu per fer la ceba, en una paella amb poc oli poseu dues cebes tallades en juliana ( es a dir finetes ), les saleu i les deixeu fer a foc baix uns 25/30 minuts fins que estiguin transparents i hagin agafat aquell color daurat.Les reserveu.
Agafeu el salmó i el deixeu descongelar, poseu una mica d'oli en una paella i el marqueu per les dues bandes ( marcar es coure una mica deixant el mig de la peça cru ).A la mateixa paella i poseu la salsa de soja amb el vinagre i el sucre morè, ho escalfeu fins que es redueixi a la meitat o agafi la textura de caramel, quan ho tingueu ja podeu muntar el plat.
Jo no hi he posat sucre i el vinagre que he fet servir és vinagre d'arròs.Ja sabeu és per la dieta, si no els ingredients per la reducció son 3/4 parts de salsa de soja 1/4 de vinagre de módena o de xerès, i dues cullerades de cafè de sucre morè.
Avui ho he acompanyat amb una mica d'enciam verd i com a plat únic.

INGREDIENTS ( 2 PERSONES )

4 lloms de salmó
3 cebes
enciam
oli, sal, vinagre de módena,salsa de soja, sucre morè.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada