dijous, 24 de març del 2011

COSTELLAM DE PORC AL FORN

Aquest és un plat que no surt massa car i que condeix molt. 
Agafeu un kilo de costella de porc sencera, la carnicera us fara uns talls per que es pugui coure bé al forn,
elsalpebreu, l'embadurneu amb una mica de llard i el poseu al forn a 180º uns 45 minuts( heu d'anar vigilant que no és cremi), a part feu una picada d'all, julivert i oli i ho aneu embadurnat a mesura que ho aneu coent.
A part talleu unes patates fines ( com per fer truita ) i unes sebes i les fregiu fins que estiguin daurades.
Per que la seba us quedi amb aquest color de caramel, l'heu de fer molt a poc a poc amb el foc baix i jo hi afegeixo una mica d'aigua de quan en quan per que no es cremi.

INGREDIENTS ( 4 PERSONES )

1 kg de costella de porc
5 patates grosses
4 sebes
sal, pebre,
all, oli, julivert


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada