diumenge, 13 de març de 2011

CONILL ROSTIT ( RECEPTA DE L'AVIA )

Aquesta recepta la vaig aprendre de la meva avia materna que era molt bona cuinera. De totes maneres per més que la faci no em queda amb el gust que li quedava a ella, que hi farem!!!.
S'agafa el conill es trosseja  i es salpebra. En una cassola de fang s'hi posen dos cullerades d'oli, dos grans d'all i quan l'oli estigui calent si afegeixen els talls de conill, abaixem el foc hi ho deixem daurar. A mig coure   ho reguem amb una copeta de cognac, o ví ranci. Hi afegim unes sebes tallades a troços i un parell de tomaquets, també tallats.Ho deixem fent xup xup durant una mitja hora.

INGREDIENTS ( 4 PERSONES )
1 conill trossejat.
2 grans d'all.
2 sebes
4 tomaquets
sal, pebre, vi ranci, o cognac.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada