dijous, 10 de febrer del 2011

VIEIRES GRATINADES SENSE VIEIRES



El dilluns a sopar vaig fer peix, lluç congelat, com ja us he dit som cinc, me'n van sobrar dos talls que no em servien per fer una menjada per tots. Tenia uns pocs llagostins salats que voltaven pel congelador, per aprofitar-ho tot se'm va acudir fer unes vieires farcides sense vieira ( per supossat ) a la meva família els agrada molt i amb poca quantitat pots fer un bon sopar per tots.
S'agafa el peix, és sala i el cous al micro-ondes 2 minuts i l'esmicoles , peles els llagostins i els talles petits, no cal que els coguis, doncs ja ho estan. A part fas un bon sofregit de ceba, jo per anar ràpid i que en quedi ben triturada la passo per la batedora amb una mica d'aigua.
Quan la ceba està daurada hi afegeixes el peix i els llagostins tallats, ho remenes i hi afegeixes un got de llet i una cullerada de farina per què quedi una pasta ( no massa espesa ). Ho deixes reposar uns minuts i ja pots farcir les vieires ( si no tens vieires pots posar-ho en platets que puguin anar al forn) ho espolvoreiges de pa ratllat, o formatge ratllat, ho poses 3 minuts al forn i llest per menjar.

INGREDIENTS ( 5 VIEIRES )

2 o 3 talls de lluç congelat ( filets )
6 llagostins grossos
1 ceba de figueres
1 got de llet
2 cullerades soperes de farina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada