dimarts, 22 de febrer del 2011

ENDIVIES I ESPARRECS A LA PLANXA

La verdura també forma part de la nostra alimentació, aquestes que us presento avui no son pas de temporada però ara, amb la "globalització" ja sé sap. Tant els espàrrecs com les endívies ens agraden però no sé moltes maneres diferents de preparar-les. Aquesta recepta l'he provat de dues formes diferents, escaldar les verdures primer i posar-les a la planxa ( ben calenta ) amb una mica d'oli fins que estan ben rosses.Però no m'acaba de fer el pes perquè les verdures agafen massa aigua i perden el color. Últimament les faig primer al micro-ondes , uns 4-5 min. i seguidament les faig a la planxa, queden més cruixents. Hi posem per sobre unes escates de sal Maldon i a gaudir. Les endívies les tallo per la meitat.

INGREDIENTS ( 2 PERSONES )
Un manat d'espàrrecs verds.
4 ó 5 endívies.
Sal Maldon.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada